امنیت سایتهای وردپرسی و یاامنیت وردپرس چگونه است؟ میتوان گفت از طریق تعدادی راهکار بهبود یابد. چندین راه برای تقویت امنیت وردپرس وجود دارد که میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
- بهروزرسانی مداوم: اطمینان حاصل کنید که وردپرس، پوستهها وافزونههای نصب شده همواره بهروزرسانی شده باشند. بهروزرسانیها اغلب شامل بهبودهای امنیتی هستند که میتوانند از آسیبپذیریهای قدیمی جلوگیری کنند.
- استفاده از پوسته و افزونههای معتبر: اطمینان حاصل کنید که پوستهها و افزونههایی که استفاده میکنید از منابع معتبر و قابل اعتماد هستند. در غیر این صورت، این افزونهها ممکن است آسیبپذیریهای امنیتی را با خود به همراه بیاورند.
- استفاده از رمزهای قوی و امن: از رمزهای پیچیده برای ورود به پنل مدیریت استفاده کنید تا از حملات تزریق فراگیر (مانند حملات brute force) جلوگیری کنید.
- استفاده از افزونههای امنیتی: افزونههایی مانند Wordfence یا Sucuri Security میتوانند به شما کمک کنند تا امنیت وردپرس خود را تقویت کنید. این افزونهها میتوانند بررسیهای امنیتی انجام دهند، فایلها را اسکن کنند و حملات را پیشگیری کنند.
- پشتیبانگیری منظم: انجام پشتیبانگیری منظم از فایلها و دیتابیس وردپرس به شما کمک میکند تا در صورت بروز هرگونه مشکل یا حمله، به راحتی به حالت قبلی بازگردید.
- محدود کردن دسترسی به فایلها: استفاده از فایروال های حمله (WAF) و تنظیمات سرور برای محدود کردن دسترسی به فایلهای حساس میتواند امنیت سایت را افزایش دهد.
- مانیتورینگ فعالیتها: مانیتور کردن فعالیتهای سایت به دنبال نشانههایی از حملات یا فعالیتهای ناخواسته است.
به طور کلی، ترکیبی از این راهکارها و اهمیت دادن به امنیت به صورت مداوم میتواند به افزایش امنیت سایت وردپرس کمک کند.
فهرست مطالب
Toggleبهترین راهکارها برای امنیت وردپرس :
-
افزایش امنیت وردپرس با افزونه WordPress ReCaptcha Integration
افزونه WordPress ReCaptcha Integration یک افزونه رایگان وردپرس است که از Google reCAPTCHA برای افزایش امنیت سایت وردپرسی شما استفاده میکند. reCAPTCHA یک سرویس رایگان از Google است که بااستفاده از هوش مصنوعی ربات یا انسان بودن کاربران را تشخیص میدهد.
-
افزایش امنیت سایت وردپرسی با فعال کردن کلیدهای امنیتی
کلیدهای امنیتی وردپرس، مجموعهای از دادههای تصادفی هستند که برای محافظت از وبسایت شما در برابر حملات سایبری استفاده میشوند. این کلیدها در فایل wp-config.php ذخیره شده و برای ایجاد رمزهای عبور یکبار مصرف (OTP) بهکار میروند. OTPها برای افزایش امنیت وردپرس و احراز هویت کاربران در هنگام ورود به پیشخوان وردپرس استفاده میشوند.
-
افزایش امنیت وردپرس بهروزرسانی منظم وردپرس و افزونهها
-
بالا بردن امنیت وردپرس بااستفاده از یک نام کاربری و رمز عبور قوی
-
فعال کردن احراز هویت دو مرحلهای برای افزایش امنیت وردپرس
-
افزایش امنیت فایل htaccess.
-
افزایش امنیت پوشه wp-admin
-
افزایش امنیت صفحه ورود به وردپرس
-
تغییر آدرس صفحه ورود به وردپرس
-
محدودیت در تعداد دفعات ورود به وردپرس
-
غیرفعال کردن پیغام خطاهای وردپرس
-
مخفی کردن نام کاربری وردپرس
-
تغییر پیشوند جداول وردپرس
-
استفاده از SSL در وردپرس
-
غیرفعال کردن مشاهده پوشههای هاست
-
غیرفعال کردن ویرایشگر قالب و افزونه
-
غیرفعال کردن اجرای فایل PHP در وردپرس
-
غیرفعال کردن XML-RPC
فایل XML-RPC وردپرس امکان مدیریت از راه دور را در وردپرس خواهد داد که از جمله این موارد میشه به امکان استفاده از برنامه اندروید، برنامه ویندوز وردپرس یا سرویسهایی مثل IFTTT اشاره کرد. با استفاده از تابع system.multicall هکر میتونه همزمان 20 درخواست را به سایت ارسال کرده و اقدام به پیدا کردن رمز ورود در وردپرس بکنه که علاوه بر این امکان حملات DDOS هم از این طریق فراهم هست.
-
بررسی فعالیت کاربران در وردپرس